Informasjon om medlemskap i VHSK for 2018

Vi i VHSK er evig takknemlige for all støtte vi har fått fra lokalmiljøet gjennom alle år. Hvorfor skal du være medlem av vår organisasjon, spør du? Det ønsker vi å svare på med dette brevet.

Vi i VHSK har noen visjoner vi ønsker å leve etter. Disse finnes i sin helhet på http://www.supporterklubb.com, men kan oppsummeres med at vi har som mål å:
– Være den ledende supporterklubben på breddenivå i Hordaland
– Støtte Valestrand Hjellvik Fotballklubb ved å lage en positiv ramme rundt deres kamper generelt og på Furubakken spesielt
– Opptre inkluderende overfor medspillere, motspillere, dommere og motstanderes
supportere
– Være en inspirasjon for andre klubber i kretsen gjennom vårt arbeid og virke.

For å få til dette er vi avhengige av støtte i lokalmiljøet vårt. Vi har en del utgifter gjennom et år, og selv om alt arbeid som gjøres blir gjort på dugnad så er det utstyr som skal kjøpes inn og/eller vedlikeholdes i løpet av et år. Vi har en flaggborg vi er veldig stolte av, en maskot som skal lønnes per kamp, bluss som skal fyres av for å skape magiske rammer rundt innmarsjer, skåringer og lignende, supportereffekter som skal kjøpes inn, og mer til. Alt dette koster penger, dessverre, men vi har ikke som mål å ende opp med enorme summer på konto. Det er ikke vår intensjon at VHSK skal tjene mye penger, men vi har som mål i budsjettet vårt hvert år å gå i null.

I 2018 har VHSK følgende arrangementer vi ønsker å gjennomføre:
– Seminar 2018. Den 17.03.18 blir det seminar i Båthuset på Valestrand. Her blir det basar, gjennomgang av terminliste, vedtak av ambisjon for sesongen, badnafakte og gaukaskap. Gratis inngang for alle medlemmer.
– Kick off-fest for sesongen 2018. Den 07.04.18 arrangerer VHSK kick off-fest i Kongshall på Valestrand i samarbeid med Valestrand Ungdomslag. Her blir det konsert med Torp og Leite, salg av mat og drikke, godt selskap, lek og moro.
– Minst en bortetur med buss i løpet av sesongen. Det er ennå ikke bestemt hvilke(n)
bortekamp(er) det blir satt opp busstur til, dette blir bestemt på seminaret. Vi har flere
bortekamper denne sesongen hvor det kan bli aktuelt med en busstur, vi skal blant annet til Austevoll og Telavåg.
– Minst en klubbkveld. Vi ønsker å arrangere minst en klubbkveld i løpet av sesongen, enten på sommertid eller mot slutten av sesongen. Dette vil bli bestemt litt fortløpende, og det er ikke utenkelig at det kan bli mer enn en.

Som en gulrot for å bli medlem i VHSK for 2018 ønsker vi å lokke med følgende medlemsfordeler:
– 10% rabatt på alle supportereffekter i hele 2018. Dette gjelder ikke allerede rabatterte
produkter.
– 10% rabatt på alle turer og arrangementer i regi av VHSK

Vi håper vi med dette har belyst litt hva det betyr for oss å få støtte gjennom ditt medlemskap og hva pengene vi får inn går til. Vi håper du har lyst til å støtte oss med et medlemskap for 2018, og at vi møtes på kamp i fremtiden. Takk for at du tok deg tid til å lese dette brevet.

Heia Valestrand Hjellvik!

Mvh
Styret i VHSK