Klar for sesongstart mot Djerv!

10856690_823380634395662_4966557658079979936_o

Foto: Hordalandsfotball

På lørdag kl.15:00 brakar det laus på Møhlenpris idrettsplass i Bergen. Då får nemleg SK Djerv storfint av ekte Valestrandsmanna.

Dette er faktisk første gong sidan 2009 sesongen at Valestrand Hjellvik speler seriestarten på bortebane. På byrjinga av 2000-talet var VHFK veldig ustabile i serieåpninga og hadde kun ein seier frå 99´til 2004. Men på dei siste 10 åra har dei 6 sigrar, 2 uavgjorte og 2 tap.

Forrige gong VHFK spelte mot Djerv var i opprykksåret 2010, når Djerv blei slått 3-1 på Møllaren. Det var også denne seireren som ga VHFK trua på opprykk det året, når dei overbeviste mot eit knallsterkt Djerv lag som spesielt var gode på heimebane.

Kampen gjekk også inn som ein av dei beste kampane frå supporterane si side, når VHFK blei piska til seier med songar i 2x45min. I år skal me prøve å gjere det same, med hjelp frå den fantastiske akustikken på Møhlenpris.

Foto:

Foto:

Oppvarming på Fotballpuben
Reiser du frå Valestrand så satsar ein gjeng med å reise med 10:45 ferja, og etterpå marsjera til fotballpuben som allerede er open frå kl.09:00. Me varmar opp med song og badnafakte på fotballpuben og så reiser me bort til Møllaren i god tid før kamp etterpå.

Vel møtt til kamp!

 

Skriv ein kommentar!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s