Valestrand Hjellvik i rute

IMG_8071

A-Laget fekk endeleg ein storseier i 5 divisjon, når dei vant 5-0 heime mot Skansens BK sist søndag. No ligg dei på ein sjetteplass med 10 poeng, og det er berre 2 poeng opp til Skjergard på førsteplass. VHFK har dessutan spelt 2 kampar mindre enn 3 av laga, som ligg over dei på tabellen. Ein kan trygt seie at dei ligg i rute med ambisjonane om å rykka rett opp til 4.divisjon igjen. Neste kamp er ikkje før 25 Mai borte mot Bjarg 2.

B-Laget kjempar i 6.divisjon og fekk også ein storseier når dei vant 6-1 heime mot Djerv 2 i forrige veke. Dei klarte å reisa seg etter det skuffande 3-2  tapet borte mot SK Mann kampen før. B-Laget ligg også på sjetteplass i si avdeling med 6.poeng. Claus Lundekvam sitt Bønes ligg på førsteplass med 10.poeng, men b-laget har også ein kamp meir spelt enn dei fleste i si avdeling. Det ser lyst ut for b-laget også,  og dei kjem nok til å kjempa på øvre halvdel av tabellen utover sesongen.

Neste kamp for b-laget er: Torsdag 15.Mai kl.19:00 heime mot Sleipner på Furubakken!

Legg også ved twitter reaksjonar frå A-lags seieren mot Skansens BK:

 

Skriv ein kommentar!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s